Over Ons

Voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar manieren om hun naamsbekendheid en zichtbaarheid te vergroten, biedt PersberichtIndiening.nl een effectief online platform. Het doel van PersberichtIndiening.nl is om een krachtige persbericht-indieningservice te bieden waarmee bedrijven en organisaties hun meest actuele nieuws kunnen delen met belangrijke mediabronnen.

PersberichtIndiening.nl biedt een effectieve oplossing om online persberichten bij uiteenlopende mediasites te krijgen met een aantal krachtige, professionele functies. Ze bieden geavanceerde zoekmogelijkheden om ervoor te zorgen dat organisaties precies kunnen selecteren welke mediaorganisaties en journalisten hun nieuws de beste dekking kunnen bieden. Daarnaast integreren ze een krachtige analytics-engine om kundigen in staat te stellen om feedback over hun publicaties te verzamelen en ook een rapportage op maat te krijgen.

PersberichtIndiening.nl biedt zowel basis als enterprise-oplossingen om ervoor te zorgen dat organisaties precies kunnen kiezen wat het beste bij hun bedrijf past. Hun platform biedt gebruikers de mogelijkheid om hun persberichten op maat te maken, te bewerken, te verzenden, te delen en te controleren. Zo zullen zij zich in staat voelen om hun nieuws goed te presenteren aan een relevante, brede doelgroep.

Kortom, PersberichtIndiening.nl is de ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun online persberichten te verspreiden naar publicatiedoelen en ook een veelzijdige analytics-oplossing om feedback te verzamelen over hun publicaties. Bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een professionele, effectieve manier om hun naamsbekendheid en zichtbaarheid te vergroten, kunnen meteen beginnen met PersberichtIndiening.nl.